Първоначално публикувано от killuminati
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за агренажна верига
Collapse
X
-
Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD
-
кви 1000 лв.бе човек,аз по добре да я дам за скрап,нали разглеждах в нета 4астите и един колега(Bobi_33) ми прати също цени на сервиз в софия, за 300 кинта съм готов!!!
Last edited by my_power88; d.m.y г., 18:18.Alfa Romeo 146 ti
16V 1997г
Comment
-
Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщениекви 1000 лв.бе човек,аз по добре да я дам за скрап,нали разглеждах в нета 4астите и един колега(Bobi_33) ми прати също цени на сервиз в софия, за 300 кинта съм готов!!!
Това с работата ли?
За 1.6ТС,с най-евтините възможни части(с клубна отстъпка) минимума е 400-450лв + работа.Last edited by soldier81; d.m.y г., 19:40.
Comment
-
Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщениекакто и да е,те колегите доста са коментирали тази тема и така си направих сметка!!!все пак няма да правя основен ремонт-криза е брато
Слушай какво ти казват хора които са виждали и поддържали 2.0 TSНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
нали точно това казвам,че доста почетох и питах по този въпрос и квот трябва ще сменям....ок,точка по въпроса и мерси на всички за съветитеLast edited by my_power88; d.m.y г., 20:25.Alfa Romeo 146 ti
16V 1997г
Comment
-
колеги,какво ще кажете за комплект ангренажен-2 ролки INA и ремък DAYKO за 225 лева.Last edited by my_power88; d.m.y г., 15:52.Alfa Romeo 146 ti
16V 1997г
Comment
-
Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщениеколеги,какво ще кажете за комплект ангренажен-2 ролки INA и ремък DAYKO за 225 лева.Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
Comment