Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за агренажна верига

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от killuminati Покажи съобщение
    Аз също ще сменям ангренаж скоро и мога да Ви кажа цените. При мотор 1.4ТС ремъка и 2те ролки на DAYCO са на цена от 185 лева. Водната помпа не е задължително да се сменя!Да не говорим , че според зависи от състоянието на ролките , може да се смени само и единствено ремъка.
    Особенно пък ако си с пластмасови ролки ти пожелавам успех ако не ги смениш! Мога да ти покажа няколко на който им изпадаха зъбите и остана само лагер от ролката! Резултата е ясен де, спестяваш 50-100лв и 90% потъваш с 800-1000лв!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

кви 1000 лв.бе човек,аз по добре да я дам за скрап,нали разглеждах в нета 4астите и един колега(Bobi_33) ми прати също цени на сервиз в софия, за 300 кинта съм готов!!!
      Last edited by my_power88; d.m.y г., 18:18.
      Alfa Romeo 146 ti
      16V 1997г

Comment

Първоначално публикувано от my_power88 Покажи съобщение
        кви 1000 лв.бе човек,аз по добре да я дам за скрап,нали разглеждах в нета 4астите и един колега(Bobi_33) ми прати също цени на сервиз в софия, за 300 кинта съм готов!!!

Това с работата ли?
        За 1.6ТС,с най-евтините възможни части(с клубна отстъпка) минимума е 400-450лв + работа.
        Last edited by soldier81; d.m.y г., 19:40.
        155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
        Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

както и да е,те колегите доста са коментирали тази тема и така си направих сметка!!!все пак няма да правя основен ремонт-криза е брато
          Alfa Romeo 146 ti
          16V 1997г

Comment

както и да е,те колегите доста са коментирали тази тема и така си направих сметка!!!все пак няма да правя основен ремонт-криза е брато
            Ами както си тръгнал да спестяваш може и да правиш основен ремонт скоро

Слушай какво ти казват хора които са виждали и поддържали 2.0 TS
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

нали точно това казвам,че доста почетох и питах по този въпрос и квот трябва ще сменям....ок,точка по въпроса и мерси на всички за съветите
              Last edited by my_power88; d.m.y г., 20:25.
              Alfa Romeo 146 ti
              16V 1997г

Comment

колеги,какво ще кажете за комплект ангренажен-2 ролки INA и ремък DAYKO за 225 лева.
                Last edited by my_power88; d.m.y г., 15:52.
                Alfa Romeo 146 ti
                16V 1997г

Comment

колеги,какво ще кажете за комплект ангренажен-2 ролки INA и ремък DAYKO за 225 лева.
                  Горе долу е добре като цена.Ина са сносни ролки среден клас (ще те карат),дайко за ремъка също е добре като марка.
                  Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

А само водната помпа колко ли струва ?
                    146 1.4 tsparck `98 103

Comment

мисля,че беше 50,60 лева!
                      Alfa Romeo 146 ti
                      16V 1997г

Comment

Working...
                      X